MG CÂȘTIGĂTOR LA PREMIILE „FULLY CHARGED”

12/28/2023

MG CÂȘTIGĂTOR LA PREMIILE „FULLY CHARGED” LA CATEGORIA CEL MAI BUN EV SUB 40.000€ CU MG4 ELECTRIC

MG4 a câștigatpremiul Fully Chargedla categoria cel mai bun EV sub 40.000€.

Fully Charged AWARDS este primul premiu” Consumer Choice” – alegerea cumpărătorilor - pentruenergie curată și vehicule electrice.

MG a câștigat împotriva altor opt finaliste, inclusiv Dacia Spring Electric 65 Extreme, Fiat 500e Hatchback42kW, Jeep AvengerElectric și Volvo EX30 SingleMotor.

MG a triumfat recent la Amsterdam, la premiile ”Fully Charged” la categoria cel mai bun EV sub 40.000 de Euro cu MG4 Electric. Mii de șoferide vehicule electriceși-au exprimat votul în fiecare dintre cele 15 categorii. La categoria cel mai bun EV sub 40.000 de euro, MG4 a câștigat împotriva alor opt modele nominalizate, printre care Dacia Spring Electric 65 Extreme, Fiat 500e Hatchback 42kW, Jeep Avenger Electricși Volvo EX30 Single Motor. Acest lucru confirmă succesulmodelului MG4 Electric în rândul șoferilor de EV-uri.

Cu peste 62.000 de unități vândute de la lansarea modelului în 2022 în Europa, MG4 Electric este unul dintre cele mai bine vândute modele MG din Europa și Olanda. Câștigarea premiului pentru cel mai bun EV sub 40.000 de euro încununează succesul acestui EV, care anterior a obținut deja cinci stele în testul de siguranță Euro NCAP și a contribuit la un record de vânzări pentruMG.

Premiile ”Fully Charged” sunt primele premii "Consumer Choice" – alegerea cumpărătorilor - pentru energie curată și vehicule electrice. Premiile au avut loc pentru prima dată în acest an în timpul evenimentului Fully Charged LIVE Europe de la RAI din Amsterdam. Evenimentul, susținut de pionierul tehnologiei verzi myenergi, reunește lideri și pionieri din întregul sector al electrificării pentru a sărbătoritranziția EV, precum și accelerarea adoptării energiilor regenerabile și a caselor inteligente de mâine. Nominalizații au fost selectați după un sondaj la scară largă al publicului ”Fully Charged SHOW”, după care primii candidați au fost selectați chiar de echipă, plus un juriu de 15 experți în energie și transport, înainte ca finaliștii să fie aleși în fiecare dintre cele 15 categorii. Acolo, MG a fost premiat cu cel mai bun EV sub 40.000 de euro pentru modelul MG4 Electric.