Au început vânzările modelului MG ZS în România

12/07/2023

  • Sub conceptul „Evolved For Life”, MG ZS este comercializat de acum în România
  • Specificații bogate și calitate de fabricație ridicată, menținând în același timp un raport calitate-preț imbatabil
  • Performanța vânzărilor din segmentul B-SUV a ajutat MG să înregistreze o creștere rapidă în Europa

MG Motor România este încântată să anunțe sosirea pe piața autohtonă a modelului SUV de clasa B MG ZS. O evoluție fantastică față de precedenta generație, actualul ZS aduce o adevărată îmbunătățire a specificațiilor și a calității modelului deja de succes, menținând în același timp poziționarea clară a raportului calitate-preț.

De la lansarea sa, MG ZS a captat imaginația cumpărătorilor europeni care caută o mașină spațioasă, potrivită pentru familii, dotată din punct de vedere al tehnologiei, dar în același timp accesibilă pentru buzunarul cumpărătorilor. De asemenea, ZS a fost primul model MG care a fost oferit vreodată cu o garanție extinsă de 7 ani, un punct forte de care se bucură acum întreaga gamă MG, confirmând încrederea mărcii în calitatea producției și fiabilitatea în utilizare.

Actualul MG ZS păstrează toate punctele forte ale generației anterioare, dar adaugă o serie de caracteristici de design și tehnologie care duc modelul la următorul nivel în ceea ce privește specificațiile și raportul calitate-preț. Reflectând faptul că aproape toți cumpărătorii europeni de MG ZS au optat pentru versiunile cu specificații superioare, SUV-ul este disponibil în doar două versiuni bine echipate; Excite și Exclusive.

MG ZS cu asalt segmentul B-SUV din România cu un raport calitate-preț competitiv, cu versiunea Excite bine echipată începând de la doar 15.334 Euro cu TVA (preț cu program Rabla).

MG ZS este evoluat pentru viață, dotarile cheie fiind:

  • Faruri „full LED” pentru ambele versiunil
  • Sistemul „Blind Spot Monitoring” pentru versiunile „Exclusive”
  • Ecran tactil color de 10,1” cu Apple CarPlayTM și Android AutoTM pentru ambele versiuni
  • Cameră pentru marșarier cu vedere de 360 de grade pentru versiunile „Exclusive”
  • Scaune față încălzite și scaunul șoferului reglabil electric la versiunile „Exclusive”
  • Display de bord complet digital pentru versiunile „Exclusive”
  • O nouă culoare exterioară fantastică, Cosmo Blue

Condus:

MG ZS este o mașină globală cu o senzație deosebit de britanică. Toate versiunile vin cu trei moduri de setare a servodirecției – Urban, Normal și Dynamic – care sunt concepute pentru a oferi șoferului control complet asupra călătoriei. În timp ce modul „Urban” oferă un răspuns mai ușor și mai rapid la viteze mici și la parcare, modul „Dynamic” este conceput pentru a crește efortul la manevrarea direcției, pentru a oferi un efect de amortizare mai mare și pentru a crește controlul la viteze medii și mari ale automobilului. Modul „Normal” oferă o potrivire excelentă la configurația suspensiei și răspunsul dinamic al automobilului. ZS este disponibil cu 2 motorizări, ambele îndeplinind cele mai recente standarde de emisii: un propulsor de 1.5 litri DOHC VTI-tech aspirat, cu patru cilindri, care dezvoltă 106 CP. Este cuplat la o cutie de viteze manuală fină și receptivă, cu cinci trepte. Consumul combinat de combustibil conform celui mai recent test WLTP este de 5.5 litri / 100 km. Celalalt motor este un 1.0 Turbo cu 3 cilindri, care dezvoltă 111 CP și care poate fi cuplat fie la o cutie de viteze automată cu 6 trepte, fie la o transmisie automată cu 6 trepte. Consumul este de 6.6-7.2 litri / 100 Km.

Spațiu de top

Cu un spațiu pentru umeri, picioare și cap printre cele mai generoase din segmentul său, MG ZS oferă o experiență de călătorie confortabilă atât pentru șofer, cât și pentru pasageri, cu aproximativ 55 mm spațiu pentru umăr și 80 mm spațiu pentru cap pentru locurile din spate, suplimentar față de media segmentului. Capacitatea generoasă a portbagajului de 448 de litri (cu aproximativ 60 de litri mai mare decât BSUV-ul obișnuit) – plus un portbagaj dublu stratificat– oferă mult spațiu pentru cărucioare, bagaje, echipamente de agrement în aer liber sau cumpărături, în timp ce bicicliștii și pasionații de sporturile de aventură vor beneficia de numeroase compartimente în toată mașina care oferă spațiu suplimentar de depozitare.

Garanție:

La fel ca toate automobilele MG, ZS oferă una dintre cele mai lungi garanții complet transferabile din clasa sa - 7 ani / 150,000 Km. O mărturie a încrederii MG în calitatea operațiunilor sale de proiectare, inginerie și producție, această garanție excelentă ajută marca MG să își susțină promisiunea de calitate și fiabilitate a produsului.